Unik mulighed for at lære tarmultralyd 30/11-1/12

I slutningen af november bliver der arrangeret et internationalt kursus i tarmultralyd i Danmark. International Bowel Ultrasound Group (IBUS) afholder 30. november til 1. december sit 6. kursus som et 3-dages kursus med omfattende teoretisk undervisning i kombination med mange timers hands-on træning på både simulator og patienter med visualiserbar patologi. Alt sammen undervist og superviseret af en række nationale og internationale experter i tarmultralyd. 

Certificering i tarmultralyd består af ovenstående 3 dages kursus, efterfølgende 4 ugers hands-on træning på et specialiseret træningscenter i Danmark (Herlev/Hvidovre) eller internationalt. Afslutningsvis kræves deltagelse i ECCOs avancerede ultralyds workshop. 

 

Der er begrænsede pladser på kurset (30) og en forudsætning er, at man har en ultralydskanner til rådighed på sin afdeling og en godkendelse fra sin ledelse om støtte til uddannelsesforløbet. Vi har fået lovning på 5 pladser til læger fra Danmark og alle interesserede, som kan opfylde ovenstående opfordres til at søge. Læs mere på IBUS' hjemmeside eller spørg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Print   Email