Nyt webdesign / stadig under opbygning

Nyt design

I nat har hjemmesiden fået et nyt designudtryk. Både siden og menuerne er nu responsive - hvilket vil sige at de tilpasser sig den skærmstørrelse man bruger til at kigge på siden.

Fordelen herved, er at det nu i større grad er muligt at få teksten til at se ordentlig ud på din smartphone. Derfor vil der også gradivst ske et skifte til at mere og mere tekst vil være web-page baseret frem for pdf-filer. Sidstnævnte vil dog stadig forekomme som mulighed flere steder på siden.

Fortsat under opbygning

Af hensyn til dobbelt vedligeholdelse, er siden nu lagt online selvom den ikke er helt færdig! Der er flere menupunkter, der ikke indeholder færdig eller brugbar information endnu, men som løbende vil blive opdaret til gavn for brugerne. Det drejer sig særligt om siderne for Uddannelse, endoskopi, ultralyd, YDSGH men desværre også Patient info. Sidst nævnte vil dog komme på hurtigt, så I kan henvise patienter til siden for relevant information. 

Fejl og mangler

Finder du fejl og mangler, vil jeg meget gerne høre om det. Jeg har ikke adgang til at til at teste samtlige browseryper eller skærmstørrelser. Men oplever du noget uhensigtsmæssigt, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - gerne hurtigst muligt, så jeg kan få fejlen rettet.

Forbedringsforeslag

Er mer end velkommen. Der vil løbende ske små og store opdateringer, men har du allerede nu forslag, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Håber du får gavn af siden.

Rune


Print   Email