FAQ's om DSGH's hjemmeside

 

Er det nødvendigt at være registreret som bruger på DSGH's hjemmeside?

Svar: Nej - det er helt frivilligt. Er du "gæst" - dvs ikke er registreret som bruger eller ikke logget ind som bruger, så kan du "KUN" se det som er tilgængelig for "gæster" (offentlig adgang).

 

Hvad bruger DSGH mine oplysninger til (navn og e-mail)?

Svar: Dine oplysninger er fortrolige og videregives IKKE. Du bliver automatisk sat på en e-mail liste. Listen anvendes til at sende nyhedsbreve/fællesmail (Nyt fra DSGH) til alle registrerede brugere. Når du modtager din nyheds e-mail har du mulighed for at afmelde dig på listen. Skulle du senere ønske at komme på listen igen, så skal du anvende "Kontakt DSGH's Webmaster" og anmode om at komme på listen igen. Husk at angive det navn og den e-mail du brugte ved registreringen.

 

Hvor kan jeg se og evt. ændre mine registrerede oplysninger?

Svar: Når du har logget dig ind kan du i menuen "Medlems Info" se menuvalget "Se din brugerprofil". Det er muligt at ændre/rette navn og e-mail (vigtigt hvis du skifter e-mail, således at du kan modtage fællesmail/Nyhedsbrev). Du kan desuden skifte adgangskoden. Du kan IKKE ændre dit brugernavn (som du anvender ved Login.

 

Hvad nu hvis jeg har glemt mit brugernavn og/eller min adgangskode?

Svar: Hvis du har glemt din adgangskode så klik på "Glemt din adgangskode?" i menuen "Medlems Info". Læs vejledningen og angiv venligst e-mail adressen på din konto. En verificeringskode vil blive sendt til dig. Når du har modtaget verificeringskoden vil du kunne vælge en ny adgangskode til din konto.

Hvis du har glemt dit brugernavns så klik på "Glemt dit brugernavn?" i menuen "Medlems Info". Læs vejledningen og angiv venligst e-mailadressen der er tilknyttet din brugerkonto. Dit brugernavn vil blive e-mailet til denne adresse.

 

Hvad får jeg ud af at være registreret bruger?

Svar: Du vil fra tid til anden få tilsendt fællesmail/Nyhedsbrev DSGH på din e-mail. Desuden har du adgang til den del af DSGH's hjemmeside der er forbeholdt registrerede brugere (fx. foto fra DSGH events).

 

Hvad hvis jeg har et spørgsmål som jeg ikke kan finde et svar på?

Svar: Brug "Kontakt DSGH's Webmaster"

 

logosmall