Søg
Close this search box.

Invitation til PhD skole og symposium

Formålet med symposiet er at fremme og formidle translationel såvel som klinisk gastroenterologisk og hepatologisk forskning i Danmark med fokus på yngre forskere indenfor feltet. I symposiet kan Ph.d studerende fremlægge deres projekter m.h.p. en diskussion af metoder og resultater. Der vil desuden være et symposium om eftermiddagen og aftenen med foredragsholdere som anført i programmet. Der vil være mulighed for at gennemgå projekter indenfor alle dele af gastroenterologien og hepatologien inklusive både sygdomme i mave-tarm, lever og pankreas.

Det er muligt at deltage uden selv at fremlægge forskningsresultater og at deltage i symposiet alene såfremt der er et tilstrækkeligt antal af pladser. Hvis flere tilmelder sig, vil yngre forskere som gerne vil deltage om morgenen med præsentation af deres forskning få fortrinsret. Mødet finder sted 12 september og ligger således lige inden DSGH årsmødet 13-14 september.

Tilmelding via DSGH-hjemmesiden samt ved e-mail til phdskole@dsgh.dk med angivelse navn og titel på oplæg eller alternativt at man søger om at deltage uden oplæg.

Tilmeldingsfrist 21/6 kl 1200.

Mødet søges sponsoreret af lægemiddelfirmaer og der vil i år ikke være egenbetaling for deltagelse.